IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание купи на щерка си коледни подаръци за 60 000 лири

18 декември 2014 06 37

Норт вече си има диамантена тиара

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кание Уест не крие, че обича да глези 18-месечното си момиченце Норт Уест. Певецът смята да продължи традицията и по коледните празници. Той вече е приготвил подаръците за малката, които възлизат на 60 000 британски лири. Уест е купил диамантена тиара на стойност 50 000 лири и мини кола, струваща 10 000 британски лири.

„Той напълно се побърка по темата какво да подари на Норт. Взе ѝ диамантена тиара, за да може да прилича на истинска принцеса, като се облече. Кание не пести средства за дъщеря си, бижуто струва близо 50 000 британски лири.

Освен това ѝ купи детска кола, която е точно копие на джипа му. Смята, че това е най-яката детска играчка и с лека ръка плати за нея 10 000 британски лири“, издаде близък до певеца пред британското списание Heat.

Кание смятал да поглези и Ким, тъй като тази година двамата за пръв път ще празнуват Коледа като съпрузи. „За Ким той специално се свърза с известен дизайнер, който да закупи дрехи, обувки, чанти и бижута“, добави източникът.

За разлика от него половинката му е изпаднала в сериозни затруднения при избирането на подаръци.

„Ким може да подари на Кание много малко лимитирани неща, тъй като той има специфичен вкус и притежава доста уникални предмети и аксесоари“, разкриха близки на риалити звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари