IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс има нов любим?

18 декември 2014 11 15

Говори се, че това е продуцентът Гейб Полски

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

На фона на спекулациите за това дали Дженифър Лорънс и Крис Мартин все още са заедно или не, само преди няколко дни актрисата подхрани слухове за нов романс. 24-годишната звезда бе забелязана в дома на продуцента и режисьор Гейб Полски в Бевърли Хилс.

Дженифър дошла в къщата на предполагаемия си нов приятел в компанията на своето куче Пипи и по всичко личи, че двамата с Гейб явно се чувстват удобно в компанията си. Актрисата и продуцентът били облечени в комфортни спортни дрехи и си поръчали пица за вечеря.

Носителката на „Оскар“ останала в дома на Полски в продължение на пет часа. И макар да има вероятност Дженифър и Гейб да са обсъждали работа по нов съвместен проект, според източник на New York Daily News това не е така. „Те определено не са били там, за да четат сценарии. Те са си прекарали чудесно“, разкрива той.

За последно актрисата е забелязана в дома на Крис Мартин в края на октомври и оттогава двамата не са били засичани заедно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари