IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ели Голдинг ще прекара Коледа с бездомни хора

18 декември 2014 16 15

Певицата направи и благотворителен концерт

Ели Голдинг; Снимка: Getty Images

Ели Голдинг; Снимка: Getty Images

В момента Ели Голдинг е една от най-популярните музикални звезди във Великобритания и не само, но явно този успех никак не е възгордял певицата. Тази година тя няма да прекара Коледа изцяло със своето семейство или приятели, а ще отдели време и за бездомните хора. Ели ще сервира вкусна вечеря в приют за бездомни.

Освен това в името на тази кауза певицата направи благотворителен концерт с участието на музиканта Том Одел и групата „Bastille“ във вторник вечерта. Целта му бе да се съберат колкото може повече средства за бездомните хора по улиците на Лондон.

Ето и какво сподели по темата самата Ели Голдинг: „Правя това вече няколко години. Забавно е и е една от причините за моите концерти. Това не е само за хората, които са бездомни, а и за тези, които са самотни и няма с кого да прекарат времето си. Това е толкова страшно, защото се случва много бързо. Може да бъде всеки един от нас“.

Все пак певицата няма да прекара цялата нощ в приюта, а ще отдели време и за своя приятел и семейството си. Тази година именно 27-годишната звезда ще бъде домакин на празничното парти, което ще се проведе в новия ѝ дом. Певицата сподели още, че тъй като тя и приятелят ѝ са вегани, тя ще отговаря само за десертите.

Ели Голдинг и приятели музиканти по време на благотворителния концерт; Снимка: Facebook

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
Анчо ( преди 9 години )
Много хубаво, че има хора които се сещат и за беднотията. Но тяхната помощ е като капка в море. За да се помогне на бедните гладните и бездомните които са милиарди в тази хуманна капиталистическа система, то тя трябва да се премахне и мизерията глада и безработицата да се забранят със закон, така както беше при Тошо. Ако младоците не знаят какво беше при Тошо, да попитат дядо си или баба си. При Тошо всичко беше в ред, Ядехме хляб с масло и мед. През лятото се къпехме в морето, През зимата със ски кръстосвахме Балкана под небето. Но, щом си Тошо замина, В *** ровим за храна. За бедните морето пресъхна, Част от Балкана в *** потъна, Останалата част я Царят открадна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар