IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън отново стана леля

19 декември 2014 11 15

Полубратът на актрисата се сдоби с момче

Дженифър Анистън; Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън; Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън стана леля за трети път. Звездата от „Приятели“ има полубрат на име Алекс Джон Анистън, с който обаче не поддържа близки отношения.

Именно „тайният брат“ на актрисата и неговата приятелка Адриана Халек се сдобиха с момченце. Бебето се родило миналата седмица в Лос Анджелис, пише австралийското списание Women's Day.

Все още не е ясно дали Дженифър е видяла племенника си, тъй като в момента актрисата промотира своя нов филм „Cake“, а и Алекс Джон Анистън преди време разкри, че му е трудно да бъде близък със звездната си сестра.

Дженифър и 25-годишният ѝ брат имат един и същ баща. Актрисата има и друг по-голям полубрат, Джон Мелик, с който обаче има една майка. Той също има две деца със съпругата си.

По всичко личи, че единствено звездата не желае на този етап да създава семейство. Наскоро тя дори бе споделила, че чувства натиск да има деца и да се омъжи за годеника си Джъстин Теру.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари