IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание се карат заради Коледа

19 декември 2014 16 28

Двамата искат да прекарат празника на различни места

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кание Уест имат разногласия относно Коледа. Съпрузите имат различни мнения по въпроса къде е по-добре да прекарат своя първи коледен празник като семейство.

37-годишният рапър иска тримата с Ким и дъщеря им Норт да заминат за Париж, но риалити звездата предпочита да си остане в родната Америка заедно с майка си Крис Дженър.

Източник издаде: „Въпреки че Коледа е време за семейството, Кание не иска да прекара празника със семейството на Ким в къщата на Крис. Тя винаги прави голямо парти в навечерието на Коледа, но Кание просто не иска да присъства тази година. Той иска да отиде в Париж с Ким и Норт. По този начин той ще може да прекарва времето си с тях, както и да работи“.

„Но Ким абсолютно дори отказва да си помисли да прекара Коледа в Париж“, допълва още източникът.

34-годишната риалити звезда има желание да остане в Лос Анджелис, особено след като по-голямата ѝ сестра Кортни наскоро роди третото си дете. Според приближен до Ким Кардашян тя няма да позволи Норт да бъде далеч от братовчедите си на Коледа.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари