IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър е най-нежеланият съсед

31 декември 2014 07 37

Кои звезди попадат още в черния списък?

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър може да се радва на милиони последователи в социалните мрежи, но в действителност той никак не е харесван от своите съседи. Всъщност певецът е обявен за най-лошия съсед знаменитост на 2014 година.

Разбира се, Джъстин много се постара, за да си спечели тази лоша репутация. Музикалната звезда бе набеден от живеещите в тихия квартал Калабасас в Калифорния, че нарушава спокойствието на обитателите на комплекс от затворен тип, като кара шумно спортните си коли и прави чести партита в жилището си.

По-рано тази година пък Бийбър се прояви като вандал, като хвърляше яйца по близкия имот. За тази своя постъпка певецът бе наказан с глоба и общественополезен труд. След Калабасас Джъстин се пренесе в Бевърли Хилс, където продължи да тормози съседите си.

В черната класация на Zillow за най-омразните и нежелани съседи попадат още Ким Кардашян и Кание Уест, които заемат „престижното“ второ място. След тях плътно се нарежда Майли Сайръс, следвана от Доналд Тръмп и Алек Болдуин.

Американският телевизионен водещ и комик Джими Фалън пък бе обявен за най-желания съсед от американците.

Ким и Кание също не се харесват на съседите си; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари