IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи иска да инвестира във футболния отбор на Бекъм

5 януари 2015 07 28

Преди рапърът бе съсобственик на баскетболен отбор

Джей Зи; Снимка: Getty Images

Джей Зи; Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм може вече да е пенсиониран футболист, но това не означава, че той няма намерение да продължава да се развива в тази сфера. Още след като приключи своята футболна кариера, английската спортна звезда заяви намерението си да има свой футболен отбор.

В лицето на Джей Зи пък Дейвид Бекъм явно намира съмишленик. Говори се, че рапърът има интерес да инвестира голяма сума пари в американския футболен отбор, който бившият футболист се опитва да получи. Съпругът на Виктория Бекъм се интересува от отбор в Маями и иска да вложи 100 милиона долара от своите пари в това начинание.

Според британския вестник Daily Star Джей Зи смята, че би било „вълнуващо“ да работи с Дейвид Бекъм и е категоричен, че ако реши да инвестира във футбола, то английската звезда би бил перфектният човек, с когото да си сътрудничи.

Преди време Джей Зи притежаваше част от баскетболен отбор в Ню Йорк. „Всеки знае моята страст към спорта и хората са наясно, че аз не съм просто фен, а инвеститор. Никога не съм си мислел за инвестиране във футболен франчайз, но ако някой ме накара да инвестирам, това ще бъде Дейвид. Надявам се той да успее. Ако има нужда от инвестиции, ние сме добри приятели и той има моя номер. Аз вярвам на Дейвид. Ще бъде вълнуващо да навляза в бизнеса с него“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари