IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Теру умуват как да се оженят

7 януари 2015 06 10

Двамата не искат шумна сватба, но няма и да се крият

Дженифър и Джъстин; Снимка; Reuters

Дженифър и Джъстин; Снимка; Reuters

Дженифър Анистън постоянно е притискана от медиите да се омъжи. Още повече след като бившият ѝ, Брад Пит, най-накрая се венча за изгората си Анджелина Джоли в края на лятото.

Звездата от „Приятели“ призна, че също обстойно мисли за своята сватба и дори обсъжда вариантите с годеника си Джъстин Теру.

„Вкъщи много дискутираме тази тема. Пред дилема сме дали да не теглим м*йна на всички или отчаяно да се скрием и да се венчаем тайно като така ще се лишим от всичко забавно, защото ще трябва да се крием. Ако можем да се оженим без целия този шум и какофония, ще го направим. Когато има желание, има и начин“, категорична бе звездата.

Дженифър разкри и детайли покрай първата си среща с Теру, с когото се запозна благодарение на общия им приятел Робърт Дауни Джуниър. Актрисата издаде, че той е бил прекалено облечен.

„Носеше черни джинси, военни обувки, очила и аз си помислих: Какъв прекрасен мъж“. Беше забавен, но не и много разговорлив. По-късно разбрах, че е бил много уморен, защото денонощно е пишел някакви неща“, сподели Анистън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Друг анонимен ( преди 9 години )
Голям фен съм й. Мисля, че е много по-красива жена от Джоли и Пит разби сърцето й заради една жена с лезбо наклонности. Надявам се да един ден, ако Господ й е отредил, ще си има собствени деца. Мисля, че мечтае за това.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жоро ( преди 9 години )
Аз пък я считам за мноог по-нормана от превзетата джоли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Тази жена ме изумява с инфантилността си.Какво всъщност иска от живота тя?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар