IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Лебланк се раздели с приятелката си

7 януари 2015 13 01

Двамата с Андреа Андерс имаха осемгодишна връзка

Последната публична изява на Андреа и Мат; Снимка: Getty Images

Последната публична изява на Андреа и Мат; Снимка: Getty Images

Мат Лебланк отново е необвързан мъж. 47-годишният актьор и приятелката му Андреа Андерс бяха заедно в продължение на осем години, след като се запознаха на снимачната площадка на сериала „Джоуи“. Говорителят на звездата от „Приятели“ потвърди, че двойката е решила да сложи край на връзката си преди известно време.

За последно Мат и Андреа бяха видени заедно през месец август миналата година, докато вървяха по червения килим на наградите Еми в Лос Анджелис, Калифорния. В понеделник вечерта актьорът се появи сам на премиерата на сериала „Episodes“ в Ел Ей и изглеждаше в много добро настроение.

В момента Мат Лебланк живее в Лондон, заради снимките на сериала, но се върнал в САЩ, за да го промотира. Той и Андреа обявиха публично романтичните си отношения през 2006 година, малко след като актьорът се раздели със съпругата си Мелиса Макнайт, с която бяха женени в продължение на три години.

През октомври миналата година по време на парти за Хелоуин Мат Лебланк бе забелязан да флиртува с блондинка в оскъден костюм.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари