IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу показа трансформацията си

7 януари 2015 15 01

Актрисата публикува снимка преди и след гримирането си

Гуинет Полтроу; Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу; Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу може и да е на 42 години и да е една от най-бляскавите звезди в Холивуд, но това изобщо не ѝ пречи да споделя с феновете си своята истинска същност. Ясно е, че звездите не изглеждат по същия начин в ежедневието си, както на официални събития или върху кориците на списанията, но малко се осмеляват да покажат истинското си „аз“.

Актрисата определено не е една от тях, доказателство за което е и последната снимка, която Гуинет публикува в профила си в Instagram. Кадърът показва трансформацията на холивудската звезда „преди“ и „след“ професионалната намеса на гримьор. Освен грим, актрисата има и прекрасно оформена прическа, която допълнително допринася за нейния перфектен вид.

Всъщност снимката има и скрита цел – да промотира известна марка грим, на която Гуинет Полтроу е рекламно лице. Най-важното обаче е, че звездата не се притеснява да се покаже в най-естествената си светлина – смелост, която не виждаме дори от далеч по-младите колежки на актрисата.

Известно е, че Гуинет не разчита само на грим, за да поддържа хубавия вид на лицето си. Наскоро тя публикува седемдневен хранителен план в сайта си Goop. Освен това Полтроу залага и на допълнителни разкрасяващи процедури, които според Daily Mail ѝ струват по 14 000 паунда на месец.

Гуинет Полтроу; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

lol ( преди 9 години )
без грим е просто ужасяваща, с грим-само грозна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар