IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас отчаяно иска бебе

8 януари 2015 09 29

Актрисата се омъжи в началото на седмицата

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Камерън Диас, която доскоро твърдеше, че не желае да създава семейство, вече е омъжена жена и отчаяно иска да има бебе. Актрисата сключи брак с любимия си Бенджи Мадън по време на тайна церемония в техния дом в Бевърли Хилс в понеделник вечерта (05.01.).

Вече се знае, че двойката решила да се ожени, тъй като 35-годишният Бенджи е „старомоден“ и държал двамата с Камерън да узаконят връзката си, преди да създават семейство. Източник сподели пред E!: „Тя каза на Бенджи, че наистина иска бебе. И той ѝ отговори: „Добре, омъжи се за мен“. Той е старомоден... бракът е важен за него“.

Преди време рокаджията сподели, че децата са нещо, което всеки един мъж иска, независимо дали си го признава или не. Междувременно стана ясно, че племенникът на Бенджи за малко не развалил сватбената церемония, тъй като изпуснал едната халка и младоженецът ѝ неговият брат се наложило да коленичат по земята, за да го търсят.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

mishlences ( преди 9 години )
Пожелавам им го. Тя е прекрасна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар