IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София и Джо планират лятна сватба

9 януари 2015 09 30

Двамата се сгодиха в края на миналата година

София и Джо; Снимка: Instagram

София и Джо; Снимка: Instagram

Говори се, че София Вергара и Джо Манганиело планират лятна сватба. 42-годишната телевизионна звезда се сгоди за звездата от „Истинска кръв“ на 25-ти декември миналата година след шестмесечна връзка.

Изглежда по-нетърпелив да се ожени е Джо, който искал да сключи брак с любимата си, колкото може по-скоро. Източник издаде по темата: „Джо вече говори за това, че ще има огромна лятна сватба“.

„Те искат да направят сватба това лято, защото имат желание да имат бебе заедно. Джо обаче иска да изчака, докато София стане негова съпруга. Всичко е ново за него. Той никога не е бил женен и никога не е бил баща – това са две огромни негови мечти, които сега се сбъдват“, допълва още същият източник.

София Вергара вече има 22-годишен син от първия си брак. Той се казва Маноло и е голям фен на годеника на майка си. Оказва се, годениците планират и да си купят по-голяма къща заедно, в която да може да живеят като семейство. 38-годишният Джо от своя страна иска да си вземе отпуск от работата, за да може да се ангажира в процеса на подготовка на сватбата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари