IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс отново стана жертва на кражба

9 януари 2015 13 58

Крадци обрали дома на певицата в долината Сан Фернандо

Майли Сайръс; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс отново стана жертва на нагла кражба. През месец май миналата година не по собствена воля певицата се раздели със своята кола Maserati за 100 000 долара, както и ценни бижута, откраднати от дома ѝ в долината Сан Фернандо, Южна Калифорния.

Няма и година по-късно и къщата на Майли отново бе атакувана от крадци. Този път те откраднали много лични вещи на звездата и на нейния брат, както и успели да вземат банковата карта на певицата. Всъщност кражбата се случила в средата на миналия месец, но за нея се разбра едва сега.

Според сайта TMZ вече има заподозрян за престъплението, като към него не само са повдигнати обвинения, но вече има започнато дело. Още един мъж и една жена са арестувани по подозрение за първия обир на дома на Майли Сайръс.

По време на миналата кражба певицата била далеч от родината си, тъй като изнасяла концерти в Европа. Всъщност последното престъпление е третият път, в който крадци атакуват музикалната звезда за последните две години. Първият път бил още през месец ноември 2013 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари