IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и Нина Добрев са астрални близначки

9 януари 2015 14 50

На днешната дата и двете знаменити и красиви дами имат рожден ден

Кейт Мидълтън; Снимка; Getty Images

Кейт Мидълтън; Снимка; Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и холивудската звезда от български произход Нина Добрев споделят една рождена дата – 9 януари, което ги прави астрални близначки. И двете знаменити дами са зодия Козирог, като съпругата на принц Уилям днес навършва Христова възраст – 33 години, а актрисата от „Дневниците на вампира“ става на 26.

Съдбата на двете красиви, стройни и елегантни брюнетки е доста различна, но животът и на двете е изпълнен с блясък и любов от страна на хората. Добрев се превърна в любимка на феновете с ролята си на Елена Гилбърт, а кариерата ѝ се развива в много успешна посока.

Кейт пък вече няколко години е емблема за стил и поведение на една съвременна жена и в същото време кралска особа. Може да се каже, че тя с достойнство наследи майката на своя съпруг – покойната лейди Даяна.

За личния живот на двете дами също се пише много в медиите. Откакто скъса с колегата си от сериала, Иън Сомърхолдър, преди около две години, Нина е свързвана в афери с различни известни и красиви мъже, сред които са Александър Людвиг, Орландо Блум, Дерек Хъф, Джеймс Марсдън, Лиъм Хемсуърт и др., но тя и до днес твърди, че е необвързана.

Мидълтън пък вълнува света най-вече с факта, че очаква второто си дете тази пролет. 17-месечният й син принц Джордж е наследник на британската корона, което значи, че един ден тя ще бъде кралицата-майка на Великобритания.

Нина Добрев; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Iveto123 ( преди 9 години )
сякаш това има някакво значение... а на Нина ДобревА не знам какво толкова й харесват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лупи ( преди 9 години )
Хахахаха, двете селски физиономии
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар