IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло: Трябва да играя супергероиня!

10 януари 2015 14 24

Певицата лично отправи молбата си към президента на Warner Bros

Снимка: Universal Pictures

Снимка: Universal Pictures

Тя има мускулите, движенията и волята да бъде истинска супергероиня и си пожела това да ѝ се случи. Дженифър Лопес призна, че все още не е получавала такава роля, но би искала.

По време на промоцията на новия ѝ трилър „The Boy Next Door“ латината сподели: „Това би било невероятно. Не знам защо никой не се е сетил за това“.

Лопес дори шеговито се обърна към президента на Warner Bros – компанията, която продуцира огромна част от комиксовите екранизации: „Грег Силвърман, трябва да играя супергероиня!“.

Преди това обаче да се случи, ще гледаме Дженифър в ролята на млада учителка с дете, която е преследвана от младия си съсед. След еднократен секс, той буквално е обсебен от нея и е готов на всичко, за да продължи аферата им.

В лентата има сексцени, които за пръв път показват толкова много от тялото на звездата. Тя призна, че не е използвала дубльорка, макар че в един от кадрите разкрива дори гърдите си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари