IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл иска Джъстин да се промени

13 януари 2015 12 30

Певецът не дава признаци да бъде много отговорен родител

Джесика Бийл; Снимка: Splash News

Джесика Бийл; Снимка: Splash News

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк очакват първото си дете, което според холивудската звезда е достатъчна причина съпругът ѝ да намали купоните. Актрисата, която е бременна в петия месец, иска певецът да се промени и да ограничи драстично излизанията си без нея.

Източник сподели: „Джесика мрази споровете и скандалите, но сега, когато е бременна, очаква Джъстин да порасне и да се държи както трябва. А единственото нещо, което той мрази, е да го принуждават да прави дадено нещо“.

Миналия месец Джъстин Тимбърлейк бе забелязан да се забавлява с приятели до 03:00 часа през нощта в клуб след свой концерт. Той излязъл сам, макар че за същото участие Джесика прелетяла разстоянието от Лос Анджелис до Ню Йорк, специално, за да подкрепи своя любим.

Източник сподели пред списание Life & Style:

„Той (Джъстин) все още иска да се наслаждава на свободата си и знае, че бебето ще промени всичко. Животът му никога няма да бъде същият. Всички намират за странно, че Джъстин излиза без бременната си съпруга. Приятелите му се надяват, че когато бебето се появи, той ще се успокои“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари