IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Maroon 5 показаха своята романтична страна (Видео)

15 януари 2015 12 30

Появи се видеоклипът към новата песен на групата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Миналата година Адам Лавин се ожени за своята любима Бехати Принсло и явно сватбената тематика му допада. След като в предпоследния си клип към песента „Animals“ той се превъплъти в ролята на психопат, в последното видео на Maroon 5 певецът е като ангел на романтиката.

Неканените гости на сватбата са проклятие за всички младоженци, но не и когато става въпрос за Адам Лавин и компания. Видеоклипът към най-новата песен на групата „Sugar“ е заснет с помощта на истински булки, младоженци и гости на техните сватбени тържества.

Денят е 6-ти декември 2014 година и Maroon 5 тръгват на „лов за сватби“ в Лос Анджелис. За един ден те посещават колкото могат повече сватбени тържества, като нито един човек от присъстващите там няма представа какво го очаква. След като прикритието на групата пада, реакциите на булките, младоженците и техните близки са повече от трогателни – сълзи, отворени усти, широки усмивки и много танци.

След приключване на изпълненията си Maroon 5 вдигат тостове със щастливите младоженци. „Това беше неповторимо изживяване“, споделя гордият Адам Лавин. „Нямах представа, че по-голяма част от реакциите, които получихме от двойките и гостите ще ми се отразят толкова много. Да бъдеш в състояние да създадеш едно незабравимо преживяване за няколко души, бе гвоздеят на всичко“, споделя още обявеният за най-сексапилен мъж за 2013 година.

Режисьорът на видеоклипа към песента „Sugar“ е Дейвид Добкин, което всъщност обяснява препратката на историята към филма „Wedding Crashers“ на същия режисьор.

А сега, насладете се на най-новата романтична песен на Maroon 5:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари