IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън и Ники Рийд се сгодиха

16 януари 2015 06 30

Вдигат сватба през юни

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се сгодиха. Това издаде близък до звездната двойка и добави, че щастливото събитие се е случило около коледните и новогодишни празници.

„Случи се по празниците. Те споменаха, че ще се венчаят през юни. Много са развълнувани“, каза източникът.

26-годишната актриса съвсем наскоро се разведе с Пол МакДоналд и вече е свободна да узакони връзката си с Иън, с когото се среща от миналото лято. Ники бе засечена да носи два диамантени пръстена на дясната ръка, а причината е, че иска да запази новината за годежа си в тайна.

Рийд и Сомърхолдър не крият любовта си и многократно бяха засичани от папараци да си разменят мили жестове и целувки. Преди да започне връзката си със звездата от „Здрач“, Иън бе с българката Нина Добрев. Отношенията им продължиха повече от две години, но накрая тя го заряза. Една от причините бе възрастовата разлика, която се отразила на лайфйстайла им. Младата Добрев искала постоянно да купонясва, докато 36-годишният актьор предпочитал да го карат по домашно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари