IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо вече има нова приятелка

20 януари 2015 08 06

Футболистът се среща с испанска телевизионна водеща

Кристиано и Лусия; Снимка: Instagram

Кристиано и Лусия; Снимка: Instagram

Малко след раздялата си с изкусителната Ирина Шейк, Кристиано Роналдо вече има нова приятелка. Говори се, че футболистът се среща с испанската телевизионна водеща Лусия Вилалон.

За любовните отношения между 29-годишния Роналдо и Лусия се пише в испанските вестници. Смята се, че телевизионната водеща наистина е новата любима на спортната звезда, след като именно тя бе с него по време на церемонията в Цюрих за Футболист на годината.

До този момент нито Роналдо, нито завършилата право и журналистика Лусия не са коментирали слуховете по техен адрес. Футболистът наскоро приключи петгодишната си връзка с модела Ирина Шейк.

Появиха се информации, че Кристиано се е разделил с руската красавица, тъй като тя не е искала да присъства на 60-тия рожден ден на майка му Долорес. Говорителят на Ирина обаче опроверга тези твърдения.

„Тя бе много близка със семейството му по време на тяхната връзка. Всички негативни слухове за Ирина и семейството на Роналдо са напълно неверни и не са били фактор за тяхната раздяла. Ирина все още не желае да коментира“, сподели говорителят на модела.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

pipinana ( преди 9 години )