IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо проговори за раздялата си с Ирина Шейк

21 януари 2015 12 30

Футболистът и моделът се разделиха наскоро

Кристиано и Ирина; Снимка: Splash News

Кристиано и Ирина; Снимка: Splash News

Кристиано Роналдо наруши мълчанието си и проговори за раздялата си с Ирина Шейк, само два дни след като говорителят на красавицата потвърди, че двамата вече не са двойка.

„След петгодишна връзка, отношенията ми с Ирина Шейк приключиха“, сподели 29-годишният футболист в писмено изявление. „Ние вярвахме, че и за двамата ще е по-добре да направим тази стъпка сега. Желая на Ирина най-голямото щастие на света“, добави още Кристиано.

Футболистът сподели, че прави това изявление, за да спре спекулациите около личния му живот, както и около петгодишната му връзка с Ирина Шейк. Признанието на Роналдо идва, малко след като се появи информация, че лошото отношение на руската красавица към семейството му е станало повод за тяхната раздяла.

Говорителят на модела обаче отрече тези слухове да имат каквато и да е връзка с истината. „Тя бе много близка със семейството му по време на тяхната връзка. Всички негативни слухове за Ирина и семейството на Роналдо са напълно неверни и не са били фактор за тяхната раздяла. Ирина все още не желае да коментира“, сподели той.

Вчера пък се появи информация, че Кристиано има нова приятелка. Това е испанската телевизионна водеща Лусия Вилалон.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари