IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Йовович вече планира завръщането си на работа

21 януари 2015 14 00

По тази причина тя не иска да наддава прекалено много килограми

Мила със съпруга си и дъщеря си; Снимка: Splash News

Мила със съпруга си и дъщеря си; Снимка: Splash News

Мила Йовович все още не е родила второто си дете, но вече се подготвя да започне да работи отново. 39-годишната актриса трябва да стане майка за втори път след около десет седмици и вече внимава да не надебелява прекалено, тъй като планира скорошно връщане на работа.

Холивудската звезда ще започне снимките на „Resident Evil – The Final Chapter“ само няколко месеца, след като роди и по тази причина трябва бързо да се върне в старата си форма.

Ето и какво написа самата Мила на страницата си във Facebook: „В момента не искам да отслабвам изобщо, защото тежа 77 килограма. Аз имам перфектното тегло за бременна с моята височина и телосложение. Искам да се задържа около тези килограми. Аз съм много горда от себе си, защото трябва да бъда готова да започна снимки още през август тази година“.

Актрисата, която вече има 7-годишна дъщеря заедно със съпруга си Пол Андерсън, разкри още, че се е отдала напълно на здравословния начин на живот. Мила обеща дори да сподели част от полезните храни, които консумира по време на бременността.

Тя сподели още, че обича да готви, което значително улеснява задачата ѝ да се храни здравословно, тъй като само по този начин може да е сигурна какво точно консумира.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари