IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън има младо гадже модел

22 януари 2015 12 30

Става въпрос за 18-годишния Джордан Барет

Парис и Джордан; Снимка: Instagram

Парис и Джордан; Снимка: Instagram

Наскоро се появи информация, че Парис Хилтън излиза с актьора Хенри Кавил, но изглежда това са били само слухове.

Богатата наследница има друг любим и това е младият модел Джордан Барет. Оказва се, двамата излизат вече няколко месеца и изобщо не се притесняват от 15-годишната разлика във възрастта им.

Близък приятел на 18-годишния модел издаде пред австралийския Daily Mail, че приятелят му се среща с Парис Хилтън. „Джордан е толкова красива душа, каза ми, че двамата се виждат с прекъсвания. Той наистина си е паднал по нея, буквално е поразен“, споделя източникът.

Парис и Джордан са забелязани да се прегръщат по време на модната седмица в Милано, както и да посещават нощни клубове в най-добрите квартали на италианския град. В социалната мрежа също се появиха снимки на двойката.

Изглежда богатата наследница си пада по млади модели, тъй като Джордан Барет не е първият, с когото тя е имала връзка. Миналата година Парис Хилтън се раздели с 23-годишния испански модел Ривър Випери след двегодишна връзка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари