IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен ще осинови сина на Чарлийз Терон

24 януари 2015 07 57

Актьорът е подал необходимите документи в съда

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Шон Пен ще осинови сина на Чарлийз Терон. 54-годишният актьор, който вече има две деца, Дилън (23) и Хопър (21) с бившата си съпруга Робин Райт, е подал документи в съда в Лос Анджелис с искане да бъде законно признат баща на 3-годишния син на годеницата му.

Източник издаде пред PEOPLE.com: „Чарлийз и Шон са много сериозни. Чарлийз твърди, че това е мъжът. Джаксън вече казва на Шон „татко“. Това е първата стъпка към тяхната сватба“.

Друг приближен до двойката сподели пред Us Weekly: „Шон винаги е знаел, че наистина ще спечели място в сърцето на Чарлийз, а свързването с Джаксън е една от най-важните стъпки“.

И докато Шон Пен е в процес на осиновяване на детето на любимата си, неговата дъщеря Дилън също има приятелски отношения с Чарлийз Терон.

Наскоро младият модел сподели за актрисата: „Тя е страхотна. Тя е прекрасна и двамата са невероятни заедно. Докато моят баща е щастлив, аз ще съм щастлива за двамата“.

39-годишната Чарлийз осинови малкия Джаксън, когато той бе само на четири месеца през март 2012 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари