IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кортни Кокс планира сватбата ѝ

24 януари 2015 16 24

Коко отделяла повече време за планиране на предстоящото събитие, отколкото самата актриса

Кортни и Джони; Снимка: Getty Images

Кортни и Джони; Снимка: Getty Images

Дъщерята на Кортни Кокс планира предстоящата сватба на звездата от „Приятели“. 50-годишната актриса се сгоди за Джони Макдейд в началото на лятото на 2014 година.

Изглежда обаче по-развълнувана за предстоящата сватба е не самата Кортни, а нейната 10-годишна дъщеря Коко от брака ѝ с Дейвид Аркет.

На въпроса докъде е стигнала с приготовленията за щастливото събитие, актрисата сподели: „Точно сега обмисляме къде да се проведе. Неговото семейство е от Ирландия, майка ми е в Алабама, а тя не е много мобилна. Така че ние се опитваме да намерим точното място. Коко дори прекарва повече време в планиране на сватбата, отколкото аз“.

Кортни призна също така, че дъщеря ѝ дори има някои изисквания за събитието, както и че иска да бъде шаферка.

По отношение на професионалния ѝ живот, Кокс призна, че все още не изпитва носталгия по сериала „Агнешко“, тъй като тя е участвала в режисирането на последния епизод и по тази причина не е имала време да бъде много „емоционална“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )