IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес и Зак Ефрон излязоха на двойна среща

26 януари 2015 16 19

Двамата били в компанията на гаджетата си

Селена и Зед; Снимка: Getty Images

Селена и Зед; Снимка: Getty Images

Селена Гомес отскоро отново лети на крилете на любовта, но този път не с Джъстин Бийбър, а с новия си приятел – диджей Зед. За пръв път двамата се появиха заедно на наградите „Златен глобус“, а след това певицата пусна няколко техни общи снимки в социалната мрежа.

Изглежда връзката на Селена и Зед се задълбочава, тъй като двамата вече излизат в компанията на близки приятели. В края на миналата седмица новата двойка отишла на вечеря в Атланта, Джорджия, като към тях се присъединили Зак Ефрон и приятелката му Сами Миро.

Според източник компания на певицата, актьора и техните половинки правели още няколко приятели на Селена Гомес. Той допълва още, че музикалната звезда и новият ѝ любим Зед се „гушкали в сепарето“и изглеждали много доволни.

Оказва се, двамата работили заедно по новия албум на певицата и по този начин се сближили толкова много. Зак Ефрон и Сами Миро пък се срещат от октомври миналата година.

Зак и Сами; Снимка: Splash News

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )