IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара планира есенна сватба

27 януари 2015 09 30

Двамата с Джо са твърде заети, за да се оженят през лятото

София и Джо; Снимка: Getty Images

София и Джо; Снимка: Getty Images

София Вергара планира сватба през есента. 42-годишната телевизионна звезда се сгоди за Джо Манганиело в края на 2014 година, след като двамата имаха връзка в продължение на шест месеца. Сега актрисата се надява, че ще може да се омъжи за любимия си след края на лятото, когато и двамата намерят време в заетото си ежедневие.

Ето и какво споделя самата София: „Опитваме се да го измислим, защото ... това лято той ще промотира „Magic Mike“, а аз ще представям моя филм с Рийз Рийдърспун „Hot Pursuit“. Затова ние ще сме доста заети, но ще се опитаме може би да се оженим през есента, защото лятото е твърде натоварено“.

И макар датата на звездната сватба все още да не е определена, София Вергара вече се е заела с нейната подготовка. Актрисата признава също така, че списъкът с гостите се е получил по-голям, отколкото е очаквала. Телевизионната звезда вече има един брак зад гърба си, от който е и 22-годишният ѝ син Маноло.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари