IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт иска да си почине от шоубизнеса

27 януари 2015 14 00

Актрисата ще се отдаде на своите хобита

Кристен Стюарт; Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт; Снимка: Getty Images

През последните няколко години личният и професионален живот на Кристен Стюарт бе изпълнен с възходи и падения, ето защо сега 24-годишната актриса е готова да си вземе заслужена почивка от филмовия бизнес.

Това разкри самата звезда по време на свое интервю за телевизионно предаване. Там Кристен сподели, че след приключване на снимките на „Все още Алис“, тя се е отдала на почивка и е започнала да се наслаждава на своите хобита.

Актрисата обясни временното си оттегляне от Холивуд със „солидната“ работа през последните две години и нуждата да се скрие от публичното пространство за известно време. „Имам нужда да дишам“, призна Кристен Стюарт.

„Може да проговориш само за един детайл от живота си и той веднага се разраства като горски пожар“, обяснява звездата от „Здрач“. „Като това, че вече съм художник, а аз всъщност практикувам като в час по рисуване в средното училище“, допълва още Кристен.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари