IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калвин Харис ще продължи да забавлява гостите на Лас Вегас

28 януари 2015 14 00

Диджеят подписа тригодишен договор

Калвин Харис; Снимка: Getty Images

Калвин Харис; Снимка: Getty Images

Един от най-популярните диджеи в момента, Калвин Харис, ще продължи да радва гостите на Лас Вегас. Шотландската звезда подписа тригодишен договор, съгласно условията на който Калвин ще работи и като музикален продуцент в сътрудничество с голяма компания.

Диджеят не само ще бъде резидент в града на хазарта, но и ще се заеме с допълнителни отговорни задачи. Той ще пуска музика в заведенията на хотел Caesars Palace, които се очаква да отворят тази пролет, както и ще се изявява и като музикален консултант.

От компанията, сключила договор с 31-годишния диджей, споделиха: „Ние сме развълнувани да продължим сътрудничеството си с Калвин Харис, продължавайки неговите участия с Hakkasan Group. Той е наистина сензационен артист и ние с нетърпение очакваме това, което той ще направи през следващите три години“.

Преди време Калвин Харис бе обявен за най-добре платения диджей в света, а новият договор със сигурност ще увеличи значително банковата сметка на шотландеца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари