IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колин Фарел: Юън Макгрегър трябва да се гордее с мъжкото си достойнство

28 януари 2015 16 18

Актьорът смята, че колегата му е прекалено скромен

Юън Макгрегър; Снимка: Reuters

Юън Макгрегър; Снимка: Reuters

Колин Фарел смята, че Юън Макгрегър трябва да бъде по-горд със своето мъжко достойнство. Според 38-годишния актьор неговият колега е „много надарен“ и трябва да се гордее с този факт, вместо да бъде толкова скромен относно своето мъжество.

„Аз не мисля, че Юън се гордее толкова много с пениса си, както повечето мъже с неговия размер биха направили или трябва да правят. На мнение съм, че това е най-голямата демонстрация на неговата вродена скромност“, споделя Колин пред списание Nylon Guys.

И макар че 43-годишният шотландец Юън не парадира със своята мъжественост, в няколко филма се е случвало той да се съблича в името на работата си.

Междувременно холивудската звезда, която има четири деца, настоя, че да бъде баща е най-важната част в неговия живот. „Аз съм баща в продължение на 18 години. Твоята работа се отразява върху твоя живот, а най-големият елемент от живота ми е, че съм баща. Това е най-важното нещо“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Искрен Мармалад ( преди 9 години )
Квъ звездъ е тоз михлюз бре звезди са шефчовците отъ Варнъ оти иначе секиръ!Вашите медии са върха на тоталната цензура по зле сте и от Прокопи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар