IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коби Смолдърс стана майка за втори път

29 януари 2015 09 30

Актрисата родила детето си още преди три седмици

Коби Смолдърс; Снимка: Getty Images

Коби Смолдърс; Снимка: Getty Images

Коби Смолдърс стана майка за втори път. Звездата от сериала „Как се запознах с майка ви“ разкри, че раждането на второто ѝ дете всъщност се случило още преди три седмици.

Актрисата се появи в целия си блясък по време на Филмовия фестивал в Юта, където промотира своя нов филм, свързан с майчинството – „Unexpected“.

Там Коби разкри: „Аз съм в Сънданс и имам триседмично бебе, така че със сигурност се вписвам в тематиката на филма. Това е моят свят в момента“.

Филмовата звезда има и петгодишна дъщеря заедно със съпруга си Таран Килам. 32-годишната актриса сподели също, че е много щастлива, тъй като има подкрепата на своя любим. Именно той останал с децата, за да може тя да присъства на събитието.

„Аз съм голяма късметлийка, защото имам страхотна кариера и голяма подкрепа, а не всяка жена има това“, разкри още Коби Смолдърс. Тя потвърди своята бременност през месец октомври миналата година, но засега не желае да издава пола на второто си дете.

Звездата и съпругът ѝ актьор сключиха брак през 2012 година, като на сватбата присъстваха колегите на Коби от сериала „Как се запознах с майка ви“ – Алисън Ханигън и Нийл Патрик Харис.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари