IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Райт и Бен Фостър отново са сгодени

29 януари 2015 16 15

Двамата пак мислят за сватба

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Робин Райт и Бен Фостър отново са сгодени. Двамата се разделиха през месец ноември миналата година, но се събраха няколко седмици по-късно. Изглежда тяхната връзка сега е по-стабилна от всякога, тъй като двойката вече пак мисли за сватба.

Източник сподели: „Те се събраха и наистина са щастливи. Бен е най-милото момче. Тя знае, че има някой, който да се грижи за нея“.

48-годишната Робин има два брака зад гърба си, вторият от които с Шон Пен, с когото имат две деца. Изглежда лошият опит в миналото е накарал актрисата да „работи върху някои проблеми“ с настоящия си любим и двамата отново да се съберат.

Ето и какво разкри приближен до двойката пред списание Us Weekly: „Преди те имаха много проблеми, заради разстоянието помежду им и нейния натоварен график, но те работят върху тях. Струва си тя да бъде с мъж като този, който наистина го е грижа за нея“.

Робин Райт и Бен Фостър се срещат на снимачната площадка на филма „Rampart“ през 2011 година, а връзката им започва през февруари 2012 година. Двамата обявиха годежа си в началото на миналата година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
da im e 4estito , Ne gi poznavam horata na snimkata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар