IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп и Амбър Хърд ще се женят на Карибите

30 януари 2015 14 00

Сватбата ще се състои следващия уикенд

Джони и Амбър; Снимка: Getty Images

Джони и Амбър; Снимка: Getty Images

След твърденията за проблеми между Джони Деп и Амбър Хърд, и последвалите слухове за вече случила се сватба, ето че около двойката има нова информация.

13 месеца след своя годеж, актьорите най-накрая са готови да си кажат „да“. Според вестник New York Post Джони и 28-годишната Амбър ще си разменят обети на частния остров на актьора на Бахамите следващия уикенд (7-8 февруари).

Изданието съобщава още, че само около 50 човека ще бъдат гости на романтичната сватбена церемония, която ще се състои на остров Little Halls Pond Cay.

Тъй като местата за настаняване на частния остров на 51-годишния актьор са силно ограничени, по време на празненствата някои от гостите ще пребивават на яхтата на Деп, наречена Vajoliroja.

Сред очакваните гости на щастливото събитие ще бъдат членовете на семейството на булката, както и двете деца на Джони от връзката му с Ванеса Паради – 15-годишната Лили-Роуз и 12-годишният Джак.

Говори се, че двете звезди са избрали именно следващия уикенд за своята сватбена церемония, тъй като това е бил удобен свободен момент и за двамата.

Според приближен до двойката Амбър Хърд ще носи рокля на Stella McCartney.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари