IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Каан подаде молба за развод с жена си за трети път

30 януари 2015 15 00

Актьорът няколко пъти се отказва от развода с Линда Каан

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудският ветеран Джеймс Каан е подал молба за развод с жена си за трети пореден път. 74-годишният Джеймс е женен за Линда Каан от 19 години.

Актьорът от „Кръстникът“ се е опитвал да сложи край на съюза си с блондинката два пъти – през 2005 г. и през 2009 г., но всеки път молбата му е била отхвърляна от съда като неоснователна.

Двойката има двама сина заедно – Джеймс (19) и Яков (16).

В последната си молба за развод Каан е посочил, че иска съвместно попечителство над по-малкото си дете. Според слуховете съпрузите не са подписвали предбрачен договор, което означава че Линда може да си тръгне с половината от имуществото на актьора.

Това няма да бъде първият развод на Каан. Той е минавал по тази пътека цели три пъти. През 1966 г. той се развежда с първата си жена Дий Джей Матис, от която има една дъщеря.

След това той се жени за Шейла Мари Райън през 1976 г., но се развежда с нея година по-късно. От втория си брак той има един син – актьора Скот Каан, познат от сериала „Хавай 5-0“.

След това Джеймс е бил женен за Ингрид Хайек между 1990-95 г.

Скот е най-известното дете на Джеймс; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари