IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оперираха Вал Килмър заради тумор в гърлото

1 февруари 2015 06 23

Актьорът се възстановява успешно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вал Килмър е влязъл по спешност в болница в началото на седмицата. Актьорът е опериран от тумор на гърлото, след като прокървил от устата, докато си почивал в дома си, пише TMZ. Звездата, нашумял с ролите си в „Батман“, „Жега“, Тъмбстоун“ и др. се възстановява успешно в спешното отделение на Санта Моника.

Близки на актьора споделиха, че били изненадани от диагнозата, тъй като той изглеждал в перфектно здраве и до момента не се оплаквал от някакви болежки. Актьорът видимо отслабна през последните месеци, след като дълги години бе извън форма.

Кариерата на 55-годишната звезда не е в своя пик, макар че той все още активно се снима в редица проекти. През 2013 г. Вал се появи в медийните заглавия, след като влезе в образа на Марк Твен с шоуто си „Citizen Twain“. Наскоро той озвучи един от героите в анимацията на Дисни „Planes“ и се включи в продукцията „Palo Alto“, където си партнира с Джеймс Франко и Ема Робъртс. Почитателите му могат да го гледат и в мини сериала The Spoils of Babylon.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари