IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боби Браун решава дали да „убие“ дъщеря си

3 февруари 2015 06 39

Боби Кристина е на системи и не е ясно дали ще оживее

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Боби Браун (45) помоли медиите да оставят него и семейството му на мира. На 31 януари дъщеря му от брака му с Уитни Хюстън – Боби Кристина – бе намерена в безсъзнание във ваната в дома си в Джорджия.

„Моля ви да уважите личното ни пространство. Позволете на мен и семейството ни да се справим с тази трагедия и дайте подкрепата и любовта си на дъщеря ми, която се бори за живота си. Тя има нужда от тях“, обяви с публично твърдение бившия съпруг на музикалната легенда. Боби Кристина в момента лежи в болница на системи и не може да диша самостоятелно.

Решението дали ще остане на машини е в ръцете на баща ѝ.

„Криси е на поддържащи системи и не изглежда никак добре“, каза източник пред HollywoodLife.com. Все още не е ясно каква е причината за „инцидента“, но близки до Боби Кристина разкриха, че тя страда от дълбока депресия, откакто майка ѝ бе намерена мъртва във ваната в хотелската си стая на същата дата преди 3 години. Младата жена дори е обмисляла да потърси професионална помощ за психическото си състояние, но до този момент не го е направила. Братовчедът на Боби е убеден, че тя не е взимала наркотици и не е правила опит за самоубийство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари