IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Крис Мартин показаха публично, че са двойка

3 февруари 2015 09 29

Двамата се появиха на рождения ден на Хари Стайлс

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Доскоро Дженифър Лорънс и Крис Мартин искаха да запазят връзката си далеч от хорските очи. Те дори „имитираха“ раздяла, за да могат да развиват отношенията си без натиска на обществото.

Изглежда обаче двамата вече са решили, че няма нужда повече да се крият и е време да се появят публично като истинска двойка.

За целта певецът и актрисата избрали за съвместната си поява 21-вия рожден ден на Хари Стайлс, който се състоя в Лос Анджелис. Според сайта Just Jared Дженифър Лорънс и Крис Мартин присъствали на празничното парти на стойност 200 000 паунда, както и много други известни личности.

Новината за публичната поява на двете звезди идва малко след като 37-годишният фронтмен на Coldplay и 24-годишната звезда от „Игрите на глада“ бяха забелязани заедно в края на миналия месец в заведение в Ел Ей.

На рождения ден на Хари Стайлс имало и други звездни гости, сред които Дейвид Бекъм, Кара Делевин, Кендъл Дженър, Кели Озбърн и други.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари