IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе отново става веган

3 февруари 2015 16 30

Тя ще следва специална хранителна програма

Бионсе; Снимка: Getty Images

Бионсе; Снимка: Getty Images

Бионсе отново ще става веган. За целта певицата ще се храни със специално приготвена храна, която ще доставят до дома ѝ.

Според вестник New York Post музикалната звезда ще работи с Марко Борхес, с помощта на който ще следва хранителен план, изцяло на растителна основа.

Веган планът подобрява храненето и здравето на всеки човек, решил да го следва. Освен това с негова помощ се постига и така желания от стотици хиляди жени по целия свят отслабващ ефект.


Бионсе решила да работи с Борхес, след като тя и съпругът ѝ Джей Зи следваха неговата хранителна програма „22 дни“ през декември 2013 година. Тогава двамата за пръв път опитаха за кратко да бъдат вегани и да постигнат „оптимално здраве чрез съзнателно хранене“.

Тогава Джей Зи написа: „На 3 декември, ден преди 44-ия ми рожден ден, ще се впусна в едно предизвикателство с продължителност 22 дни и ще стана веган или както предпочитам да го наричам аз – хранещ се на растителна основа! Всичко това започна преди няколко месеца, когато един добър приятел и веган ме предизвика да опитам "закуска на растителна основа" всеки ден. Това беше изненадващо лесно за мен, по-лесно, отколкото си мислех ... P.S.: Б също ще се присъедини“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )