IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова: Създавам дрехи за удоволствие

3 февруари 2015 14 32

Красавицата говори за своето „второ“ дете

Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

В скорошно свое интервю Диляна Попова разказва за това какво е да бъдеш дизайнер в България и какво всъщност я вдъхновява да се развива в тази посока.

Красавицата споделя, че всъщност малко хора знаят, че тя се изявява не само като модел и актриса, но и като дизайнер със собствена модна линия.

„Истина е, че малко хора знаят за нея, причината е, че никога не съм гледала на това като на бизнес, то е мястото в душата ми, където изразявам себе си, правя го с желание, за удоволствие...“, разкрива Диляна в интервю за блога на Вихра Петрова.

Чаровната брюнетка споделя още, че по-спортният стил е любимият ѝ и именно той е застъпен в нейните дизайнерски решения. И макар че дрехите на модела са за хора около нейната възраст, тя вече е направила стъпка да създаде различни модели бебешки дрешки.

Следващата ѝ цел пък е да се насочи към тийнейджърите, които по нейни думи всъщност налагат модата. Вдъхновението си Попова черпи от различни места – улицата, пътуванията в други страни, филмите и музиката.

По повод трудностите, свързани с дизайнерските начинания на красавицата, тя споделя, че най-голямата такава е ограниченият избор на качествени платове и материали в България, с които да работи.

В интервюто моделът споделя и за ролята си на майка на малкия Борил, синът й от връзката с Асен Блатечки.

На въпроса кои са любимите й мигове с него, Диляна казва: „Обожавам момента, в който се събужда с усмивка..:), ние големите вече сме забравили това, той ме връща към истински важните неща в живота, а те не са много..!“

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари