IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер е „съкрушена“ след раздялата

5 февруари 2015 16 00

Певицата се раздели с дългогодишния си приятел Люис Хамилтън

Никол Шерцингер; Снимка: Facebook

Никол Шерцингер; Снимка: Facebook

Никол Шерцингер се чувства „съкрушена“, след като прекрати връзката си с шампиона на Формула 1 Люис Хамилтън. Певицата и състезателят бяха заедно в продължение на седем години, като няколко пъти се разделяха за кратко.

Сегашната им раздяла обаче е окончателна, независимо че музикалната звезда е много разстроена. Самата Никол сподели пред вестник Sun: „Съкрушена съм, че нещата не се получиха. Това беше най-трудното решение, което трябваше да вземем, но ние го решихме заедно“.

„Обичам Люис и знам, че и той ме обича. Ние не искаме нищо друго, освен щастие и най-доброто един за друг. В момента се опитвам да остана силна във вярата си“, допълни още певицата.

Според източник в последно време Никол и Люис са имали много скандали, един от които е завършил с изгонването на състезателя от Формула 1 от апартамента на певицата.

„На Никол ѝ писна и искаше Люис да си тръгне, но той не бе готов и започна да крещи, за да му отвори. Персоналът на сградата беше загрижен за шума, затова ги помолиха да разрешат проблемите си насаме“.

Като най-вероятна причина за раздялата се посочва нежеланието на Хамилтън да се ожени и да създаде семейство с по-голямата от него Шерцингер. Забързаните графици и на двамата пък допълнително усложнили ситуацията.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )