IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боби Браун ще става татко отново

6 февруари 2015 06 40

Състоянието на дъщеря му се влошава

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Певецът Боби Браун е разкъсван от невероятно силни емоции. Само преди няколко дни дъщеря му от брака му с Уитни Хюстън бе намерена в безсъзнание във ваната в дома си и в момента е на изкуствено дишане в болница с опасност за живота.

Междувременно той разбра, че отново ще става баща, тъй като съпругата му Алиша Етеридж е бременна. Бъдещата майка е в 4-ия месец и Боби едва сега е признал на скърбящото си семейство за щастливото събитие.

Новината е предизвикала сериозна драма между него и семейството на Уитни, което е на ръба на нервна криза след случилото се с Боби Кристина. Младата жена няма никакво подобрение и дори мозъкът ѝ е спрял да функционира.

Браун не смее да се зарадва публично от факта, че чака бебе и е признал само на най-близките си, че семейството му ще се увеличи след 5 месеца. Половинката му е неотлъчно до него и преглъща всички коментари и изблици от страна на фамилията Хюстън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари