IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис плакала, когато за пръв път оставила дъщеря си

6 февруари 2015 14 00

Актрисата трябвало да отиде на премиерата на новия си филм „Пътят на Юпитер“

Мила Кунис; Снимка: Getty Images

Мила Кунис; Снимка: Getty Images

Мила Кунис е майка от едва четири месеца, но изглежда привързаността ѝ към нейната дъщеря е изключително голяма. Актрисата се разплакала, когато се наложило за пръв път да остави малката Уайът, за да присъства на премиерата на своя нов филм „Пътят на Юпитер“.

В телевизионно интервю Мила сподели: „Наистина ми е странно да съм навън. Това е първият път, когато излизам. Кълна се в Бог, оставих я за пръв път у дома вчера по време на премиерата. Беше плашещо. Трябва да бъда честна – това е, защото бях с нея всеки ден през първите четири месеца от нейния малък живот“.

„Плаках, когато я оставих у дома, защото е много странно. Ако някоя жена е майка, майка, която си стои вкъщи, е много странно чувството изведнъж да остави детето си. Причината не е, че не вярвам на човека, с когото е тя. А идеята, че не съм с нея. Много е странно“, допълва още чаровната актриса.

Мила също така похвали своя любим Аштън Кътчър, защото актьорът успял да се адаптира много добре и бързо към ролята си на баща. Въпреки това актрисата разкри, че се чувства неспокойна, когато той държи дъщеря им.

В началото на седмицата Кунис се появи на премиерата на „Пътят на Юпитер“ и впечатли всички с перфектната си форма – само 16 седмици след раждането. Холивудската звезда сподели, че кърменето също е помогнало за по-бързото ѝ възстановяване.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари