IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс отсвири приятелите си заради гадже

7 февруари 2015 06 45

Не се отлепя от сексапилния ангел Надин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хари Стайлс е толкова влюбен в новата си изгора Надин Леополд, че вече дори не се вижда с приятелите си.

Певецът от One Direction е хлътнал здраво по сексапилния ангел и дори наскоро си направи татуировка, която да му напомня за нея постоянно.

Приятелчетата му са бесни, че звездата отказва да излиза и да се чува с тях и посвещава цялото си време на моделката, пише HollywoodLife.com.

„Хари непрекъснато повтаря колко умна, забавна и секси е Надин. Той я е издигнал на пиедестал. Говори за нея нонстоп и е отменил всичките си планове с приятели, за да бъде до нея. Досега не е правил подобно нещо за никоя жена“, сподели източник пред медията.

„Хората вече му се подиграват заради това, че е мъж под чехъл. Той обаче ги игнорира и прави каквото си иска. А в момента иска само Надин“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Azzz ( преди 9 години )
Абе вие нормални ли сте?От къде ги измисляте тея глупости,бре....това че излизат заедно не значи че са повече от приятели.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Directioner ( преди 9 години )
Усещате ли колко сте смешни? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Directioner ( преди 9 години )
Продължавате да пишете всевъзможни глупости за отношенията между Хари и Надин... Не са заедно! Това че излизат навън не значи че има нещо повече от приятелство между тях! То и аз излизам с едно момче навън, но това не значи че сме гаджета или нещо подобно. Доката те двамата не го потвърдят или вие не докажете че те са заедно; това което пишете е само лъжа. :) Ок? Ок! :) Лека вечер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар