IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира показа малкия Саша

7 февруари 2015 11 00

По този начин певицата подкрепи благотворителна кауза

Шакира и Жерар; Снимка: UNICEF

Шакира и Жерар; Снимка: UNICEF

Той е само на една седмица, но Саша Пике Мебарак вече се появи под светлините на прожекторите. Това обаче не е приумица на известните му родители, а жест, с който звездното семейство подкрепя една добра кауза.

Вторият син на Шакира и Жерар Пике направи своя публичен дебют, след като певицата качи негова снимка на сайта Unicef World Baby Shower. Целта на организацията е да се помага на бедни хора по целия свят.

Споделяйки снимката в социалната мрежа, колумбийската музикална звезда написа: „Ние бихме искали да ви запознаем със Саша Пике Мебарак – за да се запознаете с него, отидете на worldbabyshower.org“.

Само преди няколко дни развълнуваната майка сподели друга снимка на своя втори син. На кадъра се виждаше само едното краче на бебето, а Шакира гордо сподели, че изглежда малкият Саша ще тръгне по стъпките на баща си.

Името му има гръцки и руски произход, и означава „боец“ и „воин“. Певицата роди втория си син в края на януари в болница в Барселона.

Саша; Снимка: Twitter

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари