IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Боби Кристина я биел?

7 февруари 2015 14 34

Разследват го за физическо насилие, след като по тялото на жената бяха открити наранявания

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Докато Боби Кристина лежи в кома в болница и семейството ѝ се моли да оживее, гаджето ѝ Ник Гордън е обект на криминално разследване. Полицаите търсят улики, че той е упражнявал физически тормоз над дъщерята на Уитни Хюстън, след като по тялото ѝ са открити странни наранявания, пише TMZ.

Източници разкрили пред медията, че Ник и Кристина имали бурна връзка, белязана от много скандали и агресия. Органите на реда работят по версията, че Гордън е посегнал на любимата си часове преди тя да бъде намерена в безсъзнание във ваната на апартамента си в Джорджия на 31 януари тази година.

Макс Ломас – приятелят на двойката, който пръв открил Боби Кристина – твърди, че е пристигнал в събота в 9 сутринта в дома ѝ. Той се мотаел с Ник и когато двамата прекрачили прага на жилището, Гордън му казал, че половинката му вероятно още спи. Ломас не питал повече и нямал повод да се съмнява в думите му.

Час по-късно в дома позвънил кабелджия, който заявил, че му трябва достъп до спалнята. Когато Макс го завел в стаята, забелязал, че Боби Кристина я няма и се втурнал към банята, където лежало безжизненото ѝ тяло. Той веднага позвънил на 911 и започнал да прави изкуствено дишане на младата жена.

Полицаите са разпитали Ломас и Гордън, но адвокатът на първия направил специална уговорка при следващия разпит да бъде гарантиран имунитет на клиента му, ако искат да говори. На този етап той не е получил такъв.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )