IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание кара Ким да се облича по-секси

9 февруари 2015 06 29

Тя го слуша, но иска тялото на сестра си Кендъл

Снимка: T mobile

Снимка: T mobile

Ким Кардашян често се появява с огромни деколтета и прозрачни тоалети, но това изглежда не е достатъчно на съпруга ѝ Кание Уест. Рапърът настоявал половинката му да се облича по-секси.

„Обичам голотата и да показвам повече плът. Кание винаги ми казва: „Обличай се по-секси!“, той ме окуражава постоянно“, сподели звездата, цитирана от Female First.

Майката на 19-месечната Норт Уест видимо е доста изпълнителна. Тя не само провокира с тоалетите си, но през последните три месеца лъсна дибидюс за две списания – през декември за сп. Paper, а тази седмица се съблече и за сп. LOVE.

И все пак дръзката Ким е по-смела пред камерата, където Фотошопът може да коригира недостатъците ѝ, но в действителност би искала формите ѝ да изглеждат по друг начин.

„Човек винаги иска това, което не може да има. С удоволствие бих разменила тялото си с това на сестра ми Кендъл поне за седмица, за да гледам света от по-високо и да влизам без усилия във всякакви дрехи“, призна Ким.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари