IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха отново

9 февруари 2015 08 00

Двамата се врекоха във вярност на Бахамите

Джони и Амбър; Снимка: Getty Images

Джони и Амбър; Снимка: Getty Images

Напоследък тайните бракове сред известните личности са предпочитани, тъй като младоженците могат да се насладят на уединение и да запазят личното си пространство. Скорошен такъв пример е сватбата на Камерън Диас и Бенджи Мадън, които се ожениха тайно в началото на годината в имението им в Бевърли Хилс.

От друга страна звезди като Джордж Клуни нямат нищо против да споделят щастието си пред света, както и да празнуват брака си с няколко тържества и церемонии. Изглежда Джони Деп и съпругата му Амбър Хърд са избрали странна комбинация между двете популярни тенденции.

Вчера двамата актьори отново си казаха „да“ на частния остров на младоженеца на Бахамите. Няколко дни по-рано звездите сключиха брак по време на гражданска церемония в техния дом в Лос Анджелис. За втори път обаче двамата повторили клетвите си на плажа пред около 50 гости – от семейството и приятели.

Единият от гостите разказа пред вестник Sunday Express: „Амбър беше направила сама косата и грима си, а Джони бе лежерен, както винаги. Двамата буквално блестят, откакто официално станаха съпруг и съпруга. Те искаха да направят всичко отначало на плажа и да празнуват с приятели. Джони и Амбър обичат острова и искаха той да бъде продължаваща част от техния съвместен живот“.

Актьорите се запознават на снимачната площадка на филма „The Rum Diary“ през 2011 година. Две години по-късно се сгодяват.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари