IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман се появи с неузнаваема визия

11 февруари 2015 09 21

Явно тя е поредната звезда, която мечтае за вечна младост

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Ума Търман се появи с неузнаваема визия на червения килим в Ню Йорк (в понеделник, 9 февруари).

Актрисата от „Криминале“ почти не носеше грим, но очите ѝ изглеждаха променени. Освен това тя нямаше торбички под очите (както доскоро), а челото ѝ изглеждаше твърде гладко.

И все пак трансформацията на Ума не е толкова голяма, колкото на Рене Зелуегър, която миналата година се появи почти с ново лице и предизвика шумен възглас из медиите.

В момента 44-годишната Търман промотира новия си мини сериал „The Slap“ (ще се излъчва по NBC), в който е звезда заедно с актрисите Танди Нютън и Мелиса Джордж.

Холивудската актриса позира за снимките в компанията на своите колежки от шоуто, но жълтите медии веднага написаха, че тя се е подложила на естетически интервенции по лицето, за да запази младостта си по-дълго.

Наскоро дългокраката блондинка каза пред списание Stylist следното, по повод завръщането си в индустрията:

„Осъзнах, че работата ми действа доста релаксиращо. Когато децата ми бяха по-малки, не бях в състояние да работя активно, но сега, когато те пораснаха мисля, че дойде моето време.“

Така изглеждаше Ума само допреди два месеца; Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tedd ( преди 9 години )
Голямо "замазване" и абсолютен непрофесионализъм! Всеки математик и художник ще обяснят с цифри и пропорции как лицето е уникално - като папиларните линии. Ако тези маркери не се спазват от "пластиците", пациентът се лишава от идентичност с Аз-а и е предпоставка за проблеми със самоличността. Според мен това трябва да се преследва от Закон за неимуществени щети.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар