IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера все още няма определена дата за сватбата

12 февруари 2015 09 00

Певицата се сгоди малко след 14-ти февруари 2014 година

Кристина Агилера; Снимка: Getty Images

Кристина Агилера; Снимка: Getty Images

Кристина Агилера не бърза да се омъжва отново. 34-годишната музикална звезда, която се сгоди за филмовия продуцент Матю Рътлър през февруари миналата година, споделя, че двамата все още не са определили дата за сватбата си.

„Аз съм тотално отдадена на връзката ни и не бързам да насрочвам дата. Нашата любов е достатъчно сигурна, така че ние не се нуждаем от сватба, за да доказваме любовта си или това, че сме обвързани“, споделя още певицата.

Кристина и Матю, които имат 6-месечна дъщеря на име Съмър Рейн, наскоро се преместиха в нова къща в Лос Анджелис. Жилището им носи необичайния „прякор“ – Светилището.

Певицата, която също така има 7-годишен син Макс от брака си с Джордан Братман, много би искала да има още деца в бъдеще.

Освен това Кристина държи наследниците ѝ да растат, чувствайки се в безопасност, защото като малка тя самата е била свидетел как майка ѝ страда от домашно насилие.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари