IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Делфин опитал да убие гаджето на Иги Азалия от ревност

13 февруари 2015 06 30

Искал да се добере до звездата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Приятелят на певицата Иги Азалия – Ник Янг разкри, че за малко да стане жертва на делфин. Бозайникът го атакувал по време на почивката на влюбената двойка в Кабо Сан Лукас, Мексико. Янг, който излиза със звездата от 2013 г., вярва, че животното искало да се добере до изгората му и го нападнало от ревност.

„Един делфин се опита да ме убие. Той си играеше с всички останали и когато дойде моят ред да го яхна се гмурна толкова дълбоко, сякаш искаше да ме остави без въздух, за да умра. Но аз заподозрях намеренията му и бързо скочих от гърба му и се хвърлих към една спасителна жилетка.

Определено се опита да ме убие, мисля че искаше да се добере до Иги. Беше доста дружелюбен към нея, целуваше я и постоянно ѝ се умилкваше. Искаше да ми открадне жената!“, съвсем не на шега сподели играчът на Лос Анджелис Лейкърс пред ESPN.

Историята обаче се стори доста забавна на половинката му, която шеговито написа в Туитър: „Ник вече се страхува от делфини. Един го нападна в Мексико, бях там и видях всичко с очите си. Мисля че вече няма да иска да плува с тях“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари