IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър „подкупи“ ченгета с вечеря

16 февруари 2015 06 42

Печели разположението им и със селфи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър предприе нова тактика, за да се превърне в любимец на полицията. Певецът, който през последните години прегърна имиджа на „лошо момче“ и често имаше вземане-даване с органите на реда показа, че не питае лоши чувства към ченгетата и дори ги почерпи с вечеря.

Канадецът плати сметката на група полицаи в заведение в Ню Йорк, възлизаща на 200 долара. Той напълно изненада представителите на реда с поведението си и те дори си направиха селфи с него, за да се похвалят пред близки и приятели.

След като кадърът се появи в мрежата, феновете ехидно коментираха, че Джъстин се е опитал по хитър начин да си купи благоразположението на ченгетата, тъй като не е изключено скоро отново да се издъни и да се окаже в ареста.

До момента звездата е престъпил закона десетки пъти. Сблъсъкът му с полицията най-често е заради шофиране в нетрезво състояние. Срещу него имаше и дело за вандализъм и побой, след като папарак го обвини, че е насъскал охраната си срещу него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари